The power of rainbows!

De kracht van regenbogen!


De afgelopen jaren zijn zwaar geweest voor ons allemaal. Het isolement, de onzekerheid en de drastische veranderingen die we gezamenlijk hebben doorstaan, kunnen een negatieve invloed hebben op onze fysieke en mentale gezondheid. Soms zijn de kleinste en meest triviale momenten van schoonheid alles wat we nodig hebben om onszelf eraan te herinneren waarom we leven.

Onlangs ontvingen we op het kantoor van Kikkerland in NYC een mysterieuze brief... De envelop was gebroken wit crèmekleurig en geadresseerd in een cursief cursief lettertype. Het was versierd met een stempel met een blauwe gaai op een tak.

In de envelop zat een kaart versierd met een charmante illustratie van een konijn. Hier is de inhoud van de brief:

"Hoi!
Ik wil je graag even bedanken voor al het plezier dat jouw producten mij door de jaren heen hebben gebracht! Mijn favoriete geschenk dat ik ooit kreeg was de Rainbowmaker met dubbele kristallen. Ik heb er nog een aantal voor mezelf gekocht en heb er tientallen cadeau gedaan.
Ik heb last van depressies en verdriet, maar hoe donker het ook wordt, het ‘regenboogfeest’ houdt de dingen altijd vrolijk en mooi. Het is zo'n fantastisch ontwerp, elk detail verbaast me!"


Bekijk ons

Op sociale media